Ring på: +45 47 31 46 00

Møbler, inventar og indretning til professionelle

Caféborde

Mange muligheder i caféborde

Hos Lobo Contract har du et stort udvalg og mulighederne er mange, når vi skal finde caféborde til dit sted. Cafébordet skal passe til omgivelserne og dine øvrige møbler, så det bliver den helt rigtige stemning. Et cafébordet er med til at skabe hygge og når det får det helt rigtige design, træfarve og størrelse.

I vores udvalg finder du kvalitetsborde som kan holde til det daglige brug af kunder som kommer på besøg hver dag. Udover vores komplette borde, kan du også selv sammensætte dit cafébord. Find det bordstel og den bordplade som du syntes skal skabe dit cafébord.

Bordplader fås i mange forskellige størrelser og former og du kan næsten få den som du ønsker. Når du har fundet bordpladen skal du også have et bordstel. De kommer også i forskellige farver og størrelser, men også her har du stor indflydelse. Vi hjælper naturligvis med at det hele kommer til at passe sammen, så cafébordet bliver godt og stabilt at sidde ved. Til det helt rigtige cafébord hører der selvfølgelig også en god stol til. Vi har naturligvis et stort udvalg af caféstole i høj kvalitet.

Lad dig inspirere

Se de mange muligheder for valg til dit cafébord. Eller kom med dine ønsker til caféborde, vi kan altid finde af sammensætning, som passer lige netop til dit sted.