Møbler, inventar og indretning til professionelle

 47 31 46 00

Kirkemøbler og inventar

Stole

stol-porsgrunn
Porsgrunn
viko-stol
Viko
Leonor-stol
Leonor
stol-posh
Posh
bull-stol
Bull
A-4230-stol
A-4230
victor-stol
Victor
victoria-udendørsstol
Victoria

Trænger din kirke også til nye kirkestole eller inventar?

Det gjorde de bl.a. i Porsgrunn i Norge, da de efter mange års overvejelser havde besluttet at bygge en helt ny moderne kirke, lige der hvor deres 250 år gamle kirke havde ligget indtil den nedbrændte.

Til et sådant projekt kan man ikke bare bruge en standard stol. Nej, det skal være en kirkestol, som passer lige præcis ind i det designmæssige udtryk,
de ville skabe. Til at hjælpe dem med det kontaktede de Lobo Contract, da vi er i stand til at bl.a. at hjælpe lige med denne type opgave.

Samarbejdet blev til kirkestolen 'Porsgrunn', som i dag fremstår som en nutidig og super komfortable ny kirkestol. 'Porsgrunn' sammen med et stort udvalg af andre stole til kirkerummet, konfirmandstuen eller mødelokaet, kan du købe her hos os.

Vi har stole til næsten alle behov og alt kan laves efter ønsket design. Herunder også træfarve og betræk. Vi har specialiseret os i individuelle løninger, så vi kan lave møbler, der passer lige til jeres behov.

Ønsker du at se en evt. ny kirkestol i din kirke, så skal du bare ringe på tlf. 47 31 46 00 eller sende os en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Og HUSK - vi kører i hele landet og du kan altid aftale et gratis og uforpligtende konsulentbesøg.

 

apple Lobo Contract | Kirkemøbler

Kontakt os

Lobo Contract ApS

Elsenbakken 29 

3600 Frederikssund

+ 45 47 31 46 00

lobo@lobo-contract.dk

CVR.NR.: 34626650

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud og nyheder før alle andre.

Din e-mail adresse bliver ikke videregivet til 3. mand.

tilmeld nyhedsbrev