Ring på: +45 47 31 46 00

Møbler, inventar og indretning til professionelle

Om Lobo Contract ApS

Lobo Contract ApS er et 100% danskejet firma, ejet af Bo Christesen, og er en af Danmarks førende leverandør af møbler m.m. til restauranter, cafeer, hoteller, konference lokaler m.v.

Med over 30 års erfaring har Lobo igennem tiden vokset sig frem til at blive en sund og veludviklet virksomhed. Tro mod vores motto – “Vi samler på tilfredse kunder” – leverer vi indretningsløsninger til alle typer af cafeer, restauranter, hoteller ect.

Vores mission er at sørge for, at lige netop dit projekt bliver så vellykket og værdiskabende, at du kommer tilbage næste gang du har brug for assistance, eller fortæller dit netværk om vores ydelser.

For som vi siger; “Den største anerkendelse er en anbefaling”.

Hos Lobo Contract vil vi gerne se tingene fra anderledes vinkler. Dette gælder også internt. Så da vi skulle lave værdiafklaring i firmaet, blev resultatet ikke bare en masse ord – men et visionboard malet af Lise Højer. Som med al kunst er fortolkning individuelt, men dette maleri illustrerer alle de ‘buzz words’, som kom frem.

Bæredygtighed

Hos Lobo Contract går vi op i bæredygtighed og undersøger derfor selvfølgelig om det træ, vores leverandører bruger i deres produktion er certificeret.

Størstedelen af vores leverandører er enten FSC eller PEFC certificeret selv eller også er deres underleverandører. Eller de har en BSCI Code of Conduct.

Arbejdsmiljø

Hos Lobo Contract arbejder vi som et team – ingen kan undværes. Og det har vi nu også fået bevis på, at vi lever op til. Efter besøg af Arbejdstilsynet er vi blevet tildelt den grønne smiley, som vi stolte af !

Læs mere om Arbejdstilsynets smiley ordning

Med Lobo Contract får du

  • Kvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Ingen kunstige ‘før og nu’ priser
  • Personligt engagement i lige netop dit projekt
  • Gratis professionel rådgivning om indretning
  • Altid individuelle løsninger
  • Levering til tiden

Ring nu på 47 31 46 00 og aftal et gratis og uforpligtende besøg

Velkommen til Lobo Contract.

Med denne lille video kan du få et indblik i vores mission. For vi er ikke bare et møbel- eller indretningsfirma. Vi er din partner, når du skal indrette dit sted.