Møbler, inventar og indretning til professionelle

Udendørsmøbler til café, restaurant og hotel

Udendørsmøbler til alle behov

Udendørsmøbler til dit serveringssted? Hvad enten du er på udkig efter udendørsstole, udendørsborde eller en udendørsbar, så har vi helt sikkert de møbler, som der er behov for til udendørsområdet og dit serveringssted. Vores udendørsmøbler er slidstærke og i en kvalitet, som er meget hårdfører til “alt” slags vejr og det professionelle brug.

Der er mange forhold som skal overvejes inden man beslutter sig. Skal møblerne stå ude hele døgnet eller skal de stables og låses sammen med en kæde? Skal bordstellet have vip funktion så bordpladen kan vippes i lodret position når dagen er omme, eller er der behov for afskærmning?

Men vigtigst af alt er indretningen og det udtryk man ønsker at sinalerer, det kan være afgørende for om det er dit sted kunderne vælger at sætte sig ved. Før stilen hele vejen i gennem og hold den, lige fra menukortet som kunden får i hånden, til møblerne i caféen eller restauranten, til maden der serveres. Med de helt rigtige udendørsmøbler, skabes hygge og den gode atmosfærde til dit spisested.

Tag er kig på vores muligheder af møbler til udendørsbrug.

Du er naturlig altid velkommen til at kontakte os, vi stå klar til at rådgive dig til den bedste løsning.

Udendørsstole
Vi har et stort udvalg af udendørsstole, i mange forskellige farver og modeller. Der er både mulighed for stole med og uden armlæn, stole i træ eller plastmateriale. Vores udendørsstole er super praktiske, da de tåler alt slags vejr, lige fra regn, fuld sol eller sne. Mange af vores udendørsstole er stabelbare, så den kan stables og sættes til side, når de ikke er i brug.

Det perfekte udendørsbord
Hos os sammensætter du selv dit bord af en bordplade og et bordstel. På denne måde får du et bord som passer til dit miljø og dine behov. Her er det naturligvis vigtigt, at bordstel og bordplade passer sammen, men alt det råder og vejleder vi dig med, så du får det helt rigtige.

Udendørsbordplader
Vores udendørsbordplader til restauranter og caféer produceres i et materiale som er til det hårde brug, de bliver udsat for. Vores udendørs Topalit bordplader kan leveres med dit eget logo, du kommer blot med en fil som er klar til tryk. Bordpladerne kan naturligvis leveres både runde og firkantede og i forskellige størrelser.

Udendørsbordstel
Vi har udendørsbordstel både med og uden vippefunktion. Vippefunktion kan være meget praktisk, da bordet da kan vippes sammen og ikke fylder noget særligt. Et meget oplagt valg når bordene skal sættes til side.

Udendørsbar
Vil du gerne have noget smart og praktisk til din udendørs servering? Designet på vores udendørs barer er italiensk og det samme er kvaliteten. Din udendørs bar kan modulopbygges efter ønsker og behov.

Café, restaurant og hotelindretninger

Lad dig inspirere

Se vores store udvalg af udendørsmøbler og bliv inspireret. Lad os høre om dine ønsker til udendørsmøblerne så hjælper vi med at finde lige de udendørsmøbler som passer til din sted.