Møbler, inventar og indretning til professionelle

 47 31 46 00

Udendørsmøbler
til caféer, restauranter og hoteller

Udendørsmøbler til alle behov

Hvad enten du er på udkig efter udendørsstole, udendørsborde eller en udendørsbar, så har vi helt sikkert de udendørsmøbler som der er behov for til udendørs miljøet.
Vores møbler er i en høj kvalitet som er meget hårdfør til "alt" slags vejr til professionelt brug. 

Tag er kig på vores muligheder af møbler til udendørsbrug.

Du er naturlig altid velkommen til at kontakte os, vi stå klar til at rådgive dig til den bedste løsning. 

Udendørsstole
Udendørsstole
Udendørsbordplader
Udendørsbordplader
Udendørsbordstel
Udendørsbordstel
Udendørsbarer
Udendørsbarer

Udendørs stole
Vi har et stort udvalg af udendørs stole, i mange forskellige farver og modeller. Der er både mulighed for stole med og uden armlæn, stole i træ eller plastmateriale. Vores udendørs stole er super praktiske, da de tåler alt slags vejr, lige fra regn, fuld sol eller sne. Mange af vores udendørs stole er stabelbare, så den kan stables og sættes til side når de ikke er i brug.

Det perfekte udendørs bord
Hos os sammensætter du selv dit bord af en bordplade og et bordstel. På denne måde får du et bord som passer til dit miljø og dine behov. Her er det naturligvis vigtigt, at bordstel og bordplade passer sammen, men alt det råder og vejleder vi dig med, så du får det helt rigtige.

Udendørs bordplader
Vores udendørs bordplader til restauranter og cafeer produceres i et materiale som er til det hårde brug, de bliver udsat for. Vores udendørs werzalit bordplader kan leveres med dit eget logo, du kommer blot med en fil som er klar til tryk. Bordpladerne kan naturligvis leveres både runde og firkantede og i forskellige størrelser.

Udendørs bordstel
Vi har udendørs bordstel både med og uden vippefunktion. Vippefunktion kan være meget praktisk, da bordet da kan vippes sammen og ikke fylder noget særligt. Et meget oplagt valg når bordene skal sættes til side.

Udendørs bar
Vil du gerne have noget smart og praktisk til din udendørs servering? Designet på vores udendørs barer er italiensk og det samme er kvaliteten. Din udendørs bar kan modulopbygges efter ønsker og behov.

 

 

apple LOBO-Contract | Udendørsmøbler

Kontakt os

Lobo Contract ApS

Elsenbakken 29 

3600 Frederikssund

+ 45 47 31 46 00

lobo@lobo-contract.dk

CVR.NR.: 34626650

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud og nyheder før alle andre.

Din e-mail adresse bliver ikke videregivet til 3. mand.

tilmeld nyhedsbrev