Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Cafebænke og restaurantbænke

Cafebænke og restaurantbænke

Er du på udkig efter en ny sofabænk til din café eller restaurant? En sofabænk kan både være en hyggelig og praktisk løsning. Hos Lobo Contract  har vi et bredt udvalg af sofabænke i forskellige størrelser, materialer og stilarter, så du kan finde netop den bænk, som passer til din indretningsstil. 

Se vores udvalg af sofabænke nedenfor:

Stort udvalg af sofabænke til caféer og restauranter

Sofabænke er både charmerende, hyggelige og skaber en god stemning. Uanset hvilken type sofabænk du skal bruge til din café, restaurant eller hotel, så har vi løsningen. Hos Lobo Contract har vi et stort udvalg af sofabænke der kan laves lige efter de størrelser, former og materialer, du gerne vil have.

Uanset om du er på udkig efter smukke klassiske sofabænke i læder, Chesterfield sofabænke, moderne sofabænke i velour eller retro diner-inspirerede sofabænke, så vil der være noget at finde hos os. 

Vi kan skræddersy sofabænke, så de passer præcist til indretningsstilen i din café eller restaurant. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Du vælger selv, om du ønsker en sofabænk med høj eller lav ryg, om den skal have ben eller sokkel eller om der skal være knapper eller helt glat ryg. Du kan få betræk, farve og mål på din sofabænk efter ønske, så mulighederne er mange. 

Priserne på vores sofabænke til café og restauranter varierer afhængig af størrelsen og materialerne. Typisk vil priserne på vægmonteret bænke ligge fra 1.799,00 kr. og sofabænke på sokkel fra 2.099,00 kr. Betræk og andre detaljer som eksempelvis Chesterfield-knapper kan også ændre på prisen.

Hvis du er på jagt efter en større indretningsløsning, så kan det være super relevant at se nærmere på vores udvalg af restaurant-og cafeborde eller inspirationsguides til indretning.

 

Hvis du ønsker at høre mere om vores muligheder eller priser på sofabænke til restauranter, cafeer eller hoteller, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 47 31 46 00 eller på mail

Vedligeholdelse af dine bænke

  • Placer ikke bænkene direkte op ad varmekilder. Hold gerne afstand på mindst 20 cm.
  • Undgå direkte sollys. Stærkt sollys kan blege og mørne polstringen.
  • Fjern eventuelle pletter med det samme. Sug op med køkkenrulle og tør møblet af med en hårdt opvredet klud i varmt vand med mildt opvaskemiddel og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Hold bænkene rent for støv og snavs ved regelmæssig støvsugning.
  • Tør træoverflader med en hårdt opvredet klud med mildt opvaskemiddel og tør efter med en tør klud, og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Nitter, lynlåse og skarpe genstande kan skade møblerne.