Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Cafeborde

Cafeborde

Cafébord til restaurant & café 

Et cafébord kan både være en hyggelig og praktisk løsning til din café eller restaurant. Hos Lobo Contract  har vi et bredt udvalg af caféborde i forskellige størrelser og materialer. Uanset om du er på udkig efter store, små, høje, firkantede eller runde caféborde, vil der være noget at finde hos os. 

Se hele vores udvalg af caféborde nedenfor.

Stort udvalg af caféborde 

Uanset hvilken type cafébord du skal bruge til din café eller restaurant, så har vi løsningen. Hos Lobo Contract har vi et stort udvalg af caféborde i mange forskellige størrelser og former. 

Så hvad enten du er på udkig efter lave eller høje caféborde, og uanset om du foretrækker firkantede eller runde caféborde, så vil der være noget at finde hos os. De fleste af vores caféborde kan fås i flere størrelser, så du kan finde borde for to til ti personer og flere. 

Vores caféborde kommer også i mange forskellige farver og materialer, så du kan finde netop dét bord, som passer til resten af indretningsstilen i din café.   

 

Hvilken type cafébord skal jeg vælge?

Når du er på udkig efter nye caféborde, er der nogle ting du bør overveje. Hvor meget plads har du eksempelvis at arbejde med, og er det bedst med firkantede eller runde borde? Både firkantede og runde borde har nemlig hver deres fordele. 

Som udgangspunkt fylder runde caféborde mindre, og de kan typisk rumme en ekstra siddeplads end eksempelvis firkantede caféborde. Firkantede caféborde kan derimod sættes sammen til større borde, hvis der eksempelvis kommer et større selskab. Det kan derfor være en idé, at kombinere både firkantede og runde caféborde, ved eksempelvis at placere de firkantede caféborde langs væggene og de runde i midten af rummet, da de er lettere at komme rundt om. 

Når du har fundet frem til, hvilken form dit cafébord skal have, skal du også overveje, hvilket materiale det være i. Skal bordpladen være i massivt træ, laminat, melamin, marmor eller noget helt andet ? Hvilken type bordstel skal jeg bruge? Skal det være i træ eller stål ?

Hos Lobo Contract kan du næsten helt selv bestemme, hvordan dit bord skal se ud. Du kan selv vælge netop det bordstel og den bordplade, du ønsker. Hvis du ønsker at høre mere om dette, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon:  47 31 46 00 og samtidig få et godt tilbud ved køb af flere enheder. 

 

Vedligeholdelse af dine borde

Som udgangspunkt skal caféborde kunne holde til lidt af hvert. Der findes dog nogle måder, hvorpå du kan nemt kan vedligeholde din borde bedst muligt: 

  • Placer ikke bordene direkte op ad varmekilder. Hold gerne afstand på mindst 20 cm.
  • Undgå direkte sollys. Stærkt sollys kan lysne overfladerne.
  • Fjern eventuelle pletter med det samme. Sug op med køkkenrulle og tør bordet af med en hårdt opvredet klud i varmt vand med mildt opvaskemiddel og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Hold borderne rent for støv og snavs ved regelmæssig aftørning.
  • Tør bordpladerne af med en hårdt opvredet klud med mildt opvaskemiddel og tør efter med en tør klud, og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Nitter, lynlåse og skarpe genstande kan skade borderne.