Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Cafestole og restaurantstole

Cafestole og restaurantstole

Skal du bruge restaurantstole, cafestole eller stole til dit hotel ? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lobo Contract kan du få lavet din nye cafestol – restaurantstol i lige de farver du ønske dig. Eller du kan vælge en af vores standard modeller.

Valget er dine nye stole er dit.

Nye stole til din restaurant eller café

STOLE ER ET VIGTIGT ELEMENT I EN RESTAURANT / CAFE INDRETNING

Uden tvivl er stole et af de vigtigste elementer blandt restaurantmøblerne / cafemøblerne.

Hundredvis af mennesker af forskellig vægt og højde sidder på stolene i din restaurant eller cafe hver dag. Af denne grund er funktionalitet og holdbarhed nøgleelementer i en god restaurantstol / cafestol.

Men stil betyder også noget!

Restaurantstole / cafestole er synlige fra alle vinkler. Af denne grund er stole et af de vigtigste dekorative elementer i restaurantens / cafeens stil.

Hvis du ejer en restaurant eller cafe, anbefaler vi, at du nøje overvejer ikke kun stolens størrelser, funktionalitet og holdbarhed, men også stilen, farven og finishen. Hvis du leder efter inspirations til resten af indretning af, så tag endelig et kig på vores guides til restaurant indretning og cafe indretning.

Skal du bruge nye caféstole / restaurantstole, så tilbyder vi et stort udvalg af restaurant stole / cafe stole i høj kvalitet til professionelt brug. Cafestolene / restauranstolene kan selvfølgelig fås i mange variationer og naturligvis har vi også stabelstole, stole med armlæn, wienerstole samt klassiske stole med et elegant udtryk.

Hos Lobo Contract har du stor indflydelse på både polstring og træfarve. Så finder du en cafestol / restaurantstol, men ønsker den med et andet betræk eller anden træfarve. Så fortvivl ikke – for hos os kan “alt” næsten lade sig gøre.

Kontakt os for at høre nærmere om alle mulighederne og modtag et godt tilbud ved køb af flere restauranstole / cafestole.

Vedligeholdelse af cafestole / restaurantstole

  • Placer ikke stolene direkte op ad varmekilder. Hold gerne afstand på mindst 20 cm.
  • Undgå direkte sollys. Stærkt sollys kan blege og mørne polstringen.
  • Fjern eventuelle pletter med det samme. Sug op med køkkenrulle og tør stolene af med en hårdt opvredet klud i varmt vand med mildt opvaskemiddel og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Hold stolene rent for støv og snavs ved regelmæssig støvsugning.
  • Tør træoverflader med en hårdt opvredet klud med mildt opvaskemiddel og tør efter med en tør klud, og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Nitter, lynlåse og skarpe genstande kan skade møblerne.