Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Loungemøbler - Indendørs / Loungestole

Loungestole

Er du på udkig efter de perfekte loungestole til din cafe, restaurant eller loungeområdet på dit hotel eller i din virksomheden? Så er du kommet til det rette sted. Vores loungestole er ikke kun smukke og stilfulde – de er også yderst funktionelle og behagelige at sidde i, så du, dine medarbejdere og dine gæster sidder bekvemt i jeres loungeområde.

Vores indendørs loungestole er designet til at sikre høj komfort og er derfor et oplagt valg for at skabe en behagelig indendørs atmosfære for dine gæster eller medarbejdere. En loungestol kan fås i mange forskellige stilarter og materialer. Med andre ord er det ingen sag at finde lige præcis de loungestole, der passer til jeres smag og æstetik.

I denne guide vil vi gennemgå nogle ting, der er værd at overveje, inden du køber en loungestol. Der er nemlig et væld af designs og muligheder, så du kan finde lige præcis de indendørs loungestole, der passer til dit sted.

Sådan finder du de helt rigtige loungestole

Hvis du er på jagt efter loungestole til indendørs brug på din café eller restaurant, dit hotel eller din virksomhed, så er vores sortiment det helt rette sted at gå på opdagelse i. Hos Lobo Contract har vi et bredt udvalg af loungestole, hvor du kan finde en komfortabel og lav loungestol i et hav af smukke materialer – fx en æstetisk loungestol i velour.

Stolene er bløde og behagelige samt lette at vedligeholde. Vi har loungestole i mange forskellige stilarter, så du er sikker på at finde en, der passer ind i din café, restaurant eller loungeareal på arbejdspladsen eller på dit hotel. Du kan også med fordel købe andre loungemøbler med i samme stil, for at fuldende den afslappede loungestemning.

Disse ting er værd at overveje og være opmærksom på, inden du vælger, hvilke loungestole, du skal investere i fra vores sortiment:

1. Størrelse
Du kan starte med at overveje, hvor store loungestole, du ønsker. Størrelsen varierer nemlig fra elegante, lave loungestole, til større lænestols-lignende stole, som fx vores velour loungestol. Her er det vigtigt at overveje, hvordan loungestolen skal bruges – eksempelvis om det er en del af et større loungeområde.

2. Design
Dernæst kan du tænke over, hvilket design, der passer ind i din café eller restaurant, på dit hotel eller i din virksomhed. Hos Lobo Contract har vi både loungestole i klassiske og moderne designs, så der er noget til enhver smag.

3. Materiale
Når du har fundet den rette størrelse og form, er det på tide at vælge materiale. Vælg et holdbart materiale til loungestolens stel og et materiale til stolens betræk, der ser godt ud, men også er nemt at rengøre. Det sikrer lang levetid og lav vedligeholdelse.

Er du i tvivl om, hvordan du skal indrette din restaurant eller café, dit hotel eller din virksomhed med loungemøbler? Bliv inspireret her.

 

Find en indendørs loungestol hos Lobo Contract

Vi har et bredt udvalg af loungestole, der passer til enhver type erhverv. Fra trendy cafeer og restauranter til moderne kontorer og hoteller – vi har det hele. Stolene er lavet af materialer af høj kvalitet og er bygget til at holde i mange år fremover.

De er designet med ergonomi i tankerne, så du kan give dine medarbejdere og gæster mulighed for at slappe af og føle sig veltilpas i loungeområdet.

Ud over deres komfortable design er vores loungestole også utroligt smukke at se på. Vi tilbyder en bred vifte af farver, betræk og mønstre, så du kan vælge en loungestol, der passer perfekt til din virksomheds stil og æstetik.

Så uanset om du har en lille café, et stort hotel eller et moderne kontor, vil vores loungestole tilføje en unik og behagelig atmosfære til dit erhvervslokale.

Giv dine kunder og gæster den ultimative komfort og stil med en af vores fantastiske indendørs loungestole i dag.