Ring på: +45 47 31 46 00

Møbler, inventar og indretning til professionelle

Forside / Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Den største anerkendelse er en anbefaling. Du kan se flere anmeldelser på Trustpilot

 • Ovenud tilfredse

  Vi søgte længe og havde mange ideer til nye møbler i vores restaurant, og Lobo fik sammensat og gjort vores ideer mulige. Vi takker for god, og ikke mindst tålmodig, rådgivning og dernæst levering til tiden og med de bedste håndværkere til at fuldføre opgaven. Tak

  Trine Høpfner - Hareskovens Bryggeri Skovlyst -
 • Super godt!

  Super godt! God vejledning, levering til tiden og super fine produkter!

  Mvh. Jakob Sund, Jakobs Café & Bar i Skagen -
 • Resultatet er blevet super flot

  LOBO har lavet en ny skranke til os. De kom med mange gode ideer til udformning, målte det hele op, og satte deres tømrer på sagen, som satte det meget omhyggeligt op. Resultatet er blevet super flot, og vi er meget glade for det.

  Mvh Restaurant Thai 4 You, Østergade 22, Hillerød. -
 • Vi er rigtig glade for forløbet,

  Vi har fået nye møbler til vores café! Lobo kom med deres konsulent, udarbejdede forslag og tilbud. Vi er rigtig glade for forløbet, leveringen , opsætningen, samt montøren der kom. Det lovede blev overholdt. 👍 Nu glæder vi os bare til at vise vores gæster det flotte resultat😃

  Klaus Kjældgaard Svendsen - Rødding Centret -
 • Super god service

  Super god service, god kvalitet, kompetente medarbejdere. Jeg er fan.

  Morten Gamini - Minis Kaffe & Vinbar -
 • Vi får altid god behandling

  Endnu engang har vi fået leveret møbler fra Lobo-Contract. Vi får altid god behandling og varerne til tiden. Kan kun anbefales.

  Bromølle Kro -
 • God service og møbler

  God service og møbler. Tak for de flotte møbler.

  Süleyman Kopenhag - Gordion, Lyngby -
 • Veldig godt fornøyd

  Vi åpnet nå sist helg, og vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på møblene. Vi er veldig godt fornøyd 🙂 Tusen takk. Er dere i Norge en gang, så kom gjerne innom.

  Svein Reistad - Diner 13, Norge
 • Professionelt forløb

  Jeg synes det har været et professionelt forløb, hvor i har forsøgt at finde en stol der passede til vores ønsker og krav. Da vi havde fundet stolen, synes jeg at præsentation af stolen samt rådgivning omkring stolens farve og stof mv., var mere end vi kunne have forventet.

  Rasmus M Rasmussen - Restaurant Kalvø
 • Tak for rigtig god service

  Tak for rigtig god service.Jeg vil naturligvis handle med jer fremover, og anbefale jer til andre. Det er altid en fornøjelse, at handle med jer.

  Pernille Leth Dahl - Sands Restauration
 • Hurtig og venlig betjening hele vejen

  Vi løb ind i Lobo Contract på en messe i bella centeret, og da vi havde studeret deres katalog kontaktede vi dem for at få lidt foreslag til indretning af vores cafe og hygge afdeling. De kom hurtigt ud, og fik målt lokalerne og kom med en masse ideer til os, ud fra det fik vi hvad vi ønskede os. Betjeningen har været hurtig og venlig hele vejen og vi vil helt sikkert kontakte Lobo igen hvis vi skal have indrettet andre lokalen en dag.

  Lars Munkedal Leder - Bryggens Børne og ungdomscenter
 • God service og kvalitet

  Her hos Palæo er vi enormt glade og tilfredse med vores nye udendørsmøbler. Vi har kun oplevet god service og møblerne er af en enormt god kvalitet! 5 ud af 5 stjerner herfra!

  Peter Emil Nielsen - Palæo
 • Deadlines og tidsplaner overholdt

  Vi har benyttet LOBO i forbindelse med indretning af en fastfood restaurant i vores oplevelsespark. Formålet var at bringe interiøret up to date og skabe flere siddepladser. Gennem god dialog og godt professionelt samarbejde kom vi frem til en rigtig god løsning. Der er skabt en masse ekstra siddepladser på eksisterende kapacitet, indretningen er blevet livlig og imødekommende med mange gode detaljer. Deadlines og tidsplaner er blevet overholdt gennem hele forløbet

  Jonas Luttermann - Food & Beverage Chef - Universe
 • God rådgivning

  Vi har fået en god behandling og rådgivning i forbindelse med valg af nye stole til vores restaurant. Resultatet er vi særdeles tilfredse med.

  Morten Birkerod og Charlotte Frandsen - Tornøes Hotel
 • Kyndig vejledning

  Jeg havde set nogle stole i Frankrig som jeg ønskede at købe til min Cafe. Jeg henvendte mig til producenten af møblerne som henviste mig til Lobo Contract. Jeg besøgte deres showroom hvor vi under kyndig vejledning valgte materialer til de stole som vi ønskede at bestille. Et par måneder senere præcist som aftalt blev stolene leveret, de var som ønsket og blev leveret af top service mindede chaufører. Vi kommer til at købe flere møbler mv. fra Lobo Contract i fremtiden.

  Martin Hildebrandt - Sokkelund Cafe & Brasserie
 • Positivt overrasket

  Jeg var spændt på at modtage mine nye stole, da jeg kun havde set et foto af dem. Men da jeg fik mine nye stole, blev jeg meget glad og positivt overrasket. De levede fuldt op til mine forventninger både f.s.v. angår design, komfort og kvalitet. Endvidere sørgede Lobo Contract for at alle stole blev pakket ud, sat op og tog emballagen med. Jeg skulle ikke tænke på noget. Jeg vil gerne anbefale Lobo Contract til andre.

  Rasmus - Cafe Razz, Middelfart
 • Levede op til vores forventninger

  Vi er meget glade og tilfredse for vores nye møbler fra Lobo Contract. Samarbejdet har fuldt levet op til vores forventninger, og kvalitet og komfort på alle møblerne er absolut iorden. Alt blev leveret som aftalt, pakket ud og stillet op.Vi har allerede anbefalet Lobo Contract til nogle af vores kolleger.

  Judy & Bill - Royal Garden, København
 • Kvalitets varer

  Jeg er meget tilfreds med at handle hos LOBO for det er virkelige kvalitets varer jeg har fået. For mig synes jeg kvalitet er yderst vigtigt, for mange lover alt muligt men det skuffer tingene til sidst. Og Leveringstider overholdt som aftalt og det er lige så vigtigt som alt andet. Lobo´s personale er utrolige rare at tale med er der et problem tager det hurtigt hånd om. Lobo er lige til at handle med og jeg vil anbefale LOBO til en hver restauratør til deres fremtids sammarbejds

  Samina - Indian Flavours, København
 • Professionalisme

  Efter flere år at have samarbejdet med flere interiørfirmaer, er vi nu faste kunder hos LOBO. LOBO har udvist en professionalisme og en samarbejdsånd der, særligt med de store afstande, har elimineret dumme fejltagelser. Derimod er der opnået en tillid til LOBO´s evne og lyst til at løse selv de mærkeligste opgaver.

  Jim Riis - Direktør - Hotel Qaqortoq ApS
 • Lykkedes til tiden

  Hotel Postgården brugte LOBO til renovering af hotellet fra overtagelsen november 2011. Vi har haft et samarbejde hvor LOBO hjalp os med at finde de korrekte ting og farver til vores stil. Det lykkedes og til tiden, hvilket jo ikke er en selvfølge nu om dage.

  Bjarne Uth - Hotelvært - Hotel Postgården
 • Kreativ og aktiv

  Den Vandrette Vinbar har haft et glimrende samarbejde med Lobo, som på en kreativt og aktiv måde har bidraget til valg af inventar til vinbaren. Lobo har reageret hurtigt, prisvenligt og effektivt både med råd, input og leverancer - på alle måder en samarbejdspartner, som vi på det varmeste kan anbefale.

  Søren - Den Vandrette Vinbar
 • Super oplevelse

  Det har været en super oplevelse. Det var en fornøjelse og det kørte bare da det hele skulle sættes på plads. Fra vores gæster har vi kun hørt positive meldinger, så vi er rigtig glade for det.

  Inge og Ole - Møllebistroen, Auning
 • Anbefalet til andre

  Jeg er tilfreds med det gode resultat og det er mine kunder også. Alle aftaler er blivet overholdt. Vi har allerede anbefaldet jer til andre barer.

  Michael Jensen - City Pub - København
 • Ovenud tilfredse

  Vi er ovenud tilfredse med jeres service. Bordene er utrolig flotte, og at I satte dem frem så man med det samme kunne se resultatet er bare endnu et plus. Fin korrespondance, og fin levering. Vi kan ikke bede om mere.

  Alvin - Cafe Langebro
 • Meget tilfredse

  Vi er meget tilfredse med vor køb og efterfølgende levering; stole pakket ud, borde monteret og stillet op. Fornuftig sammenhæng imellem pris og kvalitet og aftaler bliver overholdt.

  Søren Puggaard - Restauratør - Restaurant Schønnemann - København
 • Upåklageligt

  Upåklageligt ved hjælp til indretning af Luneborg Kro. Alle bestilte varer leveret og sat op til tiden. Meget tilfredsstillende.

  Dorte Harbo - Luneborg Kro Lunderskov
 • En fornøjelse

  Det har været en fornøjelse at handle hos Lobo. Super god vejledning, og god dialog hele vejen igennem. Alle min bestilte møbler fik jeg til tiden i min Cafe og det hele blev ubesværet og med et smil på læben sat op. Dette bliver absolut ikke sidste gang jeg handler hos Lobo.

  Mette Berisha - Cafe Klimt København
 • Det er simpelthen bare i orden

  Jeg har slet ikke i skyndingen fået sagt tak for nogen sindssygt flotte møbler. Det der er så imponerende ved at handle med Jer, er at tingene kommer som aftalt og nærmest på minuttet, alt er med i første omgang og uden eftersending. Ikke den mindste ridse i noget som helst, søde mennesker der afleverer tingene, stille og roligt, og rydder op efter sig. Det er simpelthen bare i orden, - og noget man ikke er så forvent med nu om dage:-) Vi får simpelthen så mange roser for de nye møbler, og de har givet vores restaurant en helt anden stil. Absolut ingen siger noget til siddekomforten, heller ikke dem som var lidt kritiske da du var her.. – godt vi var vedholdne.. Endnu engang tak! – og på ”genhandel”:-) Bedste hilsner

  Henrik Nielsen - Restaurant SuRi Holbæk
 • Vi vil også anbefale jer

  Vi var blevet anbefalet Jer igennem nogle bekendte - og jeg kan kun sige, at vi også vil anbefale Jer fremover. I har virkelig lyttet til os, og forstået hvad det var vi ville nå frem til - og I har hele tiden stået parat med gode råd og vejledning. Super service - og leveringstider, som bare er blevet overholdt! Tusind tak.

  Heidi - indehaver - Restaurant MALT Køge
 • Service og kvalitet er i top

  Vores nye cafe borde med logo print fra Lobo ser rigtig godt ud. Service og kvalitet er i top og det sætter vi stor pris på.

  Kirsten - K-bar
 • Seriøst og professionelt firma

  Det var en fornøjelse at have med et seriøst og professionelt firma at gøre, sælgeren Michael var meget professionel i sin omgang med os, herunder ønsker ect. Vores møbler såvel inden- som udendørs bærer præg af vores ønsker med hensyn til spansk stil. Vi har i gennem de sidste måneder fået megen ros fra vore gæster til være interiør, vi anbefaler meget gerne Lobo, især sælgeren Michael.

  Sanne & Flemming - Pepe's tapas bar i Korsør
 • Fuldt tilfredse

  Vi købte møbler gennem Lobo Contract til vores fredagsbar i bodega stil. Vi har været fuldt tilfredse hele vejen igennem processen. Sælgeren var god til at imødekomme vores ønsker og lave gode designs. Efter møblerne er blevet taget i brug, har det gjort meget for vores område. Kvaliteten er god, og vi tror på at de kommer til at holde mange år!

  Mads Mohr Madsen - DTU - Lyngby
 • Super service

  Vi har lige købt møbler til Drive In Bio hos Lobo Contract! Super service hele vejen igennem, fra sælger til opsætning!

  Henrik Kehlet - Drive In Bio Farum
 • Varmt anbefale

  På vegne af Restaurant Laguna, Lystbådehavnen Korsør, takker vi enorm mange gange for den super service og Deal vi fik fra jer, kan varmt anbefale LOBO-Contract. Service i top, og priser og kvalitet følger fint. Endnu engang mange tak for alt. ( især Mikael).

  Keezah NZ - Restaurant Laguna, Lystbådehavnen Korsør
 • Professionel rådgivning

  Professionelt rådgivning , god service , god kvalitet gav en meget god resultat som vi er og vores kunder er meget glad for.

  Lofti Boussina - Cafe' Holger, Vesterbrogade 120, Kbh V
 • Levering til tiden

  Det er anden gang vi køber møbler gennem lobo. Professionelt rådgivning af Michael , kvaliteten er i top og levering til tiden. Kan varmt anbefales herfra.

  - Columbia restaurant - Amager
 • Varmeste anbefalinger

  Varmeste anbefalinger fra os fra Cafe Sef... Jeres møbler er super flotte og Mikael er bare en skøn sælger der yder en super service for kunderne...

  Yvet Kalling Thøisen - Cafe Sef - Helsinge
 • Alle aftaler overholdt

  Har valgt at købe Cafemøbler fra Lobo Contract !!!! Alle aftaler overholdt, levering til tiden, super service... Anbefaler Lobo Contract og gir 5 Stjerner....

  Carsten Vinding - La Bonne
 • Rigtig god service

  Jeg har fået de fedeste sofaer. Det ser super godt ud.. Levering til tiden. Rigtig god service.

  Jørgen Michelsen - Bistro 235
 • Meget tilfredse

  Sælger Michael er meget søde. Vi er meget tilfredse med både stolener og service.

  - Sushi Amor - Hørsholm
 • Udsøgt fornøjelse

  Kære Hellen, Bo & Co. Tusind tak for alt jeres hjælp & rådgivning, det har været en udsøgt fornøjelse at have jer med ind over vores drømmeprojekt, vi glæder os allerede til næste projekt skal i søen og vi får glæden af at skulle samarbejde med jer igen. De kærligste hilsner fra Lolland.

  Esbern og Thomas - Godstedlund B&B
 • Super service

  Vi har fået stole og borde, professionelt rådgiver samt super service.

  - Cafe 17 - Brohusgade 17 - 2200 Kbh N
 • Tredie gang vi handler med dem

  Så fik vi nye udendørsmøbler, leveret af Lobo Contract. Det er tredie gang vi handler med dem, og hver gang helt i top behandling, og perfekt levering til døren.

  Nils Frøslev - Villa Vino - København
 • Anbefales gjerne

  Vi fikk levert møbler i mai og har nå snart 6 mndr. erfaring. Det har vært mye gjester og hard bruk, men møblene bærer ikke preg av dette. Absolutt ingen tegn til slitasje, flekker eller løse deler. Vi er veldig fornøyd med kvaliteten. I tillegg har vi også fått mye positive tilbakemeldinger fra gjester på design og farger. Anbefales gjerne

  - Grillkroa, Oppdal i Norge
 • Glade for vores kvalitetsmøbler

  Vi er meget glade for de kvalitetsmøbler vi har fået Super service fra sælger og firmaet Vi kan varmt andbefale dem

  - Gusto ltaliano - København
 • Super service hele vejen igennem

  Vi har fået renoveret en gammel restaurant om til Sushi restaurant, med utroligt flotte kvalitets møbler og en fantastisk bar. Dette er vi meget glade for, at Lobo Contract og deres profesionelle team har løst for os. Super service hele vejen igennem , lige fra sælger til snedkerteamet og montørerne fra Lobo.

  - Yami Sushi - Charlottenlund
 • God og professionel vejledning

  Vi har købt stole til restauranten på Bromølle Kro. Lige fra starten fik vi rigtig god og professionel vejledning. Stolene kom ikke bare som aftalt, men oven i købet før de var lovet. Meget fornemt. Da der var en lille revne i den ene stol fik vi uden videre byttet den. En helt igennem god oplevelse, som jeg kun kan anbefale andre. Desuden har de det største udvalg jeg til dato har set hos nogen.

  Bettina Bresnov - Bromølle Kro
 • Fantastisk service

  Fantastisk service! - lige fra planlægningsfasen med hjælp til tegning, ideer mv. Samt implementering af møblerne i butikken cafe område.

  Baskim - 7-Eleven - Københavns Lufthavn
 • Rigtig god rådgivning

  Rigtig god rådgivning

  Charlotte - Chase Cocktailbar - Roskilde
 • Fin behandling

  Vi har fået en rigtig fin behandling af både montør og konsulent.

  Mikael - TRIVAS - Augustenborg
 • Robuste møbler

  Dejlige robuste møbler til institutionen og LOBO kan bare det der med service.

  Lars Kyster Hansen - Klub Porten - Brønshøj
 • Vi er rigtig glade

  Vi har fået nye møbler til vores café! Lobo kom med deres konsulent, udarbejdede forslag og tilbud. Vi er rigtig glade for forløbet, leveringen , opsætningen, samt montøren der kom. Det lovede blev overholdt. Nu glæder vi os bare til at vise vores gæster det flotte resultat.

  Klaus Kjældgaard Svendsen - Rødding Centret
 • Alt som lovet

  Tak for de fantastiske stole og udendørs møbler. Levering til tiden. Alt som lovet.

  Martin Appel - Martins Mad og Vin - Frederiksværk
 • Super service

  Super god service, god kvalitet, kompetente medarbejdere. Jeg er fan

  Morten Gamini - Minis Kaffe og Vinbar
 • Kvalitets møbler

  Kvalitets møbler som også skiller sig ud i forhold til design. Vi hos Paludan Bogcafe & Antikvariat er yderst tilfredse med den totale løsning vi har fået.

  Süleyman Altunay - Paludan BogCafe - København