Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Loungemøbler - Indendørs

Loungemøbler - Indendørs

Hos Lobo Contract kan du finde loungemøbler, som passer lige ind i loungeområder og lobbyer. Loungemøbler er bløde og komfortable – men dekorerer også lokalet og byder velkommen til hygge. Og så giver de indbydende indtryk for gæster og kunder. Dyk ned i vores loungemøbler her på siden.

Flot udvalg af indendørs loungemøbler

Flotte og elegante indendørs loungemøbler giver en afslappet og hyggelig atmosfære. Her kan gæsterne slappe af med en kop kaffe og et glas vin –  og gode samtaler. En loungestol kan også personliggøre din restaurant eller café. Ved at fokusere på behagelige og komfortable siddepladser, har kunderne og gæsterne lyst til at blive siddende.

Loungemøbler kan også bruges i venteværelser – eller som uformelle hyggekroge på arbejdspladser. Vores indendørs loungemøbler kommer i forskellige varianter, farver og materialer til din stil og præference. 

Er du i tvivl om hvilke møbler, der passer best til dig, kan du altid læse vores guide til indretning af loungeområde.

Lænestole, sofaer og taburetter 

Vores lænestole og sofaer er alle designet med henblik på komfort, funktionalitet og flot design. Her finder du moderne loungemøbler i velour, men også den klassiske Chesterfield loungesofa i læder, som passer ind i klassiske og elegante lobbyer.

Loungemøbler til hotel

Loungemøbler er en essentiel del af hotelindretningen. Her danner loungemøblerne rammerne om en hyggelig og komfortabel atmosfære. Da lobbyen er det første hotelgæsterne møder, er det vigtigt at indretningen er indbydende – og her byder loungemøblerne ind.

Se vores udvalg af al hotelinventar her

Skræddersyet loungemøbel til dit behov

Skal du bruge nogle specielle lænestole f.eks. til din restaurant indretning, så kan Lobo Contract hjælpe dig. Vi kan speciallave lige netop den lænestol eller sofa, som du skal bruge til dit sted, alt efter de farve og materialekombinationer, du ønsker. 

Vi er altid leveringsdygtige i individuelle løsninger, så ring til os og fortæl os hvad du skal bruge. Så finder vi altid en løsning.

Hos Lobo Contract har vi alt i professionel indretning. Her kan du også finde indendørsmøbler til café og restaurant.