Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Barmøbler

Barmøbler

Flotte barmøbler kan gøre meget for atmosfæren i din restaurant. Gå på opdagelse i vores udvalg af barmøbler her på siden, som vil give et fornemt touch til restauranten eller caféen.  

Skønt udvalg af moderne og rustikke barmøbler

Hos LOBO Contract har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde barmøbler, som passer ind i det indretningsudtryk du vil have i din café eller restaurant. Du kan ligeledes finde barmøbler i mange stilarter. Her finder du rustikke, klassiske, moderne og retro barmøbler. 

Flotte barmøbler er en vigtig del af indretningen i din restaurant og café – og med de rigtige barmøbler, kan du skabe præcis de effekter, du ønsker – om det er en luksuriøs fornemmelse eller en rustik baroplevelse, du går efter.  Læs meget mere og find inspiration til indretning af restaurant og indretning af café her. 

Barstole til café og restaurant

I vores udvalg af barmøbler finder du de flotte – og praktiske – barstole. Du kan finde barstole med eller uden støtte til ryggen, med træsæder eller polstrede sæder. 

Se vores udvalg af barstole her

Barbordstel til café og restaurant

I udvalget af barbordstel og højborde finder du barbordstel med firkantet eller rund fod. Du kan finde et rustikt barbord i træ – eller et mere moderne barbord i metal – og i forskellige farver. 

Se vores udvalg af barbordstel her 

Find det rigtige barmøbel til din restaurant eller café 

Hos Lobo Contract har du stor indflydelse på både polstring og træfarve. Så finder du en barstol du godt kan lide, men kunne godt tænke dig en anden farve eller betræk på barstolen, så er der masser af muligheder for dette.

Hvis du har spørgsmål til valg af det helt rigtige barmøbel – så kontakt os endelig og hør nærmere på tlf. 47 31 46 00 – eller send mail til lobo@lobo-contract.dk

Sådan vedligeholdes dine barmøbler

  • Placer ikke stolene direkte op ad varmekilder. Hold gerne afstand på mindst 20 cm.
  • Undgå direkte sollys. Stærkt sollys kan blege og mørne polstringen.
  • Fjern eventuelle pletter med det samme. Sug op med køkkenrulle og tør stolene af med en hårdt opvredet klud i varmt vand med mildt opvaskemiddel og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Hold stolene rent for støv og snavs ved regelmæssig støvsugning.
  • Tør træoverflader med en hårdt opvredet klud med mildt opvaskemiddel og tør efter med en tør klud, og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Nitter, lynlåse og skarpe genstande kan skade møblerne.