Ring på: +45 47 31 46 00

Møbler, inventar og indretning til professionelle

Forside / Hotel indretning

Hotel indretning: Inspirationsguide

Når du skal overnatte på et hotel, så kan selve hotel indretningen spille en afgørende rolle, hvad angår den overordnede oplevelse, som gæsterne får af selve hotellet og deres ophold. Et hotel skal være indbydende og trygt, så gæsterne får lyst til at vende tilbage igen en dag. 

For at skabe de rette trygge rammer for dine hotelgæster, har Lobo Contract lavet en inspirationsguide til, hvordan du bedst muligt kan klare indretning af dit hotel. Læs med her. 

Find den rette indretningsstil

Før du kan gå i gang med din hotel indretning, skal du først og fremmest bestemme dig for, hvilken indretningsstil du ønsker. Skal det være minimalistisk og moderne? Skal det have en nordisk stil? Skal det være mere varmt og hyggeligt? Der er mange muligheder at vælge imellem. 

Det er en god idé, at tænke over hvem din målgruppe er, når du skal til at vælge en indretningsstil. Er det et hotel mest tiltænkt for forretningsrejsende, par eller familier? Hotel indretningen bør nemlig reflektere dine gæster og deres behov. Eksempelvis vil en minimalistisk indretningsstil ikke nødvendigvis passe til en børnefamilie. 

Det kan også være en idé, at kigge på nærliggende omgivelser, og finde en indretningsstil der passer til dette. Ligger dit hotel midt i storbyen, eller ligger hotellet længere ude på landet? Hvis hotellet ligger ude på landet, kan du passende vælge interiør i træ og andre naturmaterialer, som en måde at invitere den nærliggende natur indenfor. 

Funktionelle og flotte møbler

Som udgangspunkt er en god og behagelig seng omdrejningspunktet for et hotelværelse. Dog er der en række andre møbler, som også er uundværlige i et hotelværelse. Hotelværelset skal helst ikke være for rodet, og derfor er det en god idé at udvælge få funktionelle møbler. Dette kan eksempelvis være nogle sengeborde, et spejl, opbevaringsplads til gæsternes tøj og en eller flere behagelige stole, så der er mulighed for siddepladser andre steder end på sengen. Du kan se vores udvalg af hotelmøbler her for inspiration. 

Derudover kan andre mindre elementer såsom gardiner, billeder på væggene og god belysning også spille en afgørende rolle for helhedsoplevelsen af rummet. 

Skab hyggelige loungeområder

En vigtigt element i ethvert hotel er nogle hyggelige loungeområder. Loungeområder skaber en hyggelig atmosfære og er samtidig et sted, hvor dine gæster kan sidde og slappe af, snakke sammen eller arbejde.

For at skabe et godt loungeområde skal du først og fremmest finde nogle behagelige siddepladser. Dette kan eksempelvis være nogle flotte og behagelige loungestole eller sofabænke, som sættes sammen med nogle små borde. Hvis du har meget plads, kan du overveje at opstille en stor sofabænk i midten af rummet. 

Hvis der er plads til det, kan det være en idé også at have nogle flotte loungemøbler stående i hotellobbyen. Lobbyen er det første gæsterne ser, når de træder ind i hotellet. Det er derfor særligt vigtigt, at dette rum er flot og indbydende, da det fungerer som en indikation på, hvad gæsterne kan forvente af deres hotelværelser. 

Vil du vide mere? Så tag et kig på vores guide til indretning af loungeområder.

Restaurant indretning til dit hotel

Restauranten kan siges at være en forlængelse af hotellet, og her er det vigtigt, at indretningen i restauranten også matcher indretningsstilen på resten af hotellet. Hos Lobo Contract har vi lavet en inspirationsguide til restaurant indretning, så du skabe de perfekte rammer for dine hotelgæster. 

Har din restaurant et barområde, kan du dekorere med nogle flotte og funktionelle barmøbler, så dine gæster har et hyggeligt område, hvor de kan nyde en god cocktail om aftenen.

Få hjælp til hotel indretningen med Lobo Contract

Hos Lobo Contract er vi leveringsdygtige i alle typer af hotel indretning. Vi har mange års erfaring med indretning af hotelværelser, restaurationen, lobbyen, loungeområdet og meget mere. 

Vores møbler og inventar er af høj kvalitet, og du kan næsten få det hele leveret, som du ønsker. Du kan læse mere om de mange muligheder i vores materialebibliotek.

Du kan også få inspiration til hotel indretning her eller følg os på FacebookInstagramYouTubeLinkedIn og bliv løbende inspireret.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 47 31 46 00 eller på mail, for at aftale et uforpligtende møde, hvor vi kan snakke om idéer og løsninger.