Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Bordstel

Bordstel

Det rigtige bordstel kan gøre meget for indtrykket og atmosfæren i din restaurant eller cafe. Her på siden finder du dit nye bordstel til dit cafébord eller restaurantbord. Der er bordstel til både små borde, store borde, runde borde og barborde.

Flot udvalg af bordstel i stål og træ

I vores store udvalg af bordstel og understel til borde, finder du rustikke og moderne bordstel, alt efter det indretningsudtryk, du vil gå efter. 

Understellene kan leveres i forskellige farver, højder – og med et stort udvalg, har du stor mulighed for at sammensætte den helt rigtige løsning som passer til dit behov. På flere af bordstellene er der stillesko, således at man kan justerer benene så stellet står stabilt på underlaget. Du kan også finde bordstel til fastmontering. 

Barbordstel

I udvalget af bordstel finder du også stel til højborde. Barbordstellet kan fås med runde eller firkantede fødder i mange farver og forskellige materialer.

Gå på opdagelse i udvalget af bordstel til højborde her. 

Cafébordstel

Her finder du café- og restaurantbordstel, enten 2-personers eller større 4-personers borde. Bordstellet til cafébord kommer også i mange forskellige designs og farver.

Se udvalget af stel til caféborde her på siden. 

Bordstel til udendørs brug

Man skal huske, at det ikke er alle bordstel som egner sig til at benytte udendørs, eller for den sags skyld ud mod kysten for tæt på saltvandet. Du kan også finde vores udvalg af udendørs bordstel her.

Det rigtige bordstel kan gøre meget for atmosfæren i din restaurant eller café. Du kan gå på opdagelse i vores mange andre restaurantmøbler her – eller finde inspiration til, hvordan du skal indrette din restaurant. 

Design det helt rigtige bordstel

Find bordstellet her på siden og find også bordpladen til dit bord. På denne måde sammensætter og designer du selv restaurantbordet eller cafébordet helt efter dit eget ønske.

Der er mange forhold som man er nødt til at tænke på, og vi står klar til at give dig den rigtige vejledning. Det er blandt andet vigtigt, at bordstellet passer til for eksempel en stor bordplade, således at dimensionerne overholdes.  

Skal du bruge en specialhøjde på dit bordstel, så spørg os – tlf. 4731 4600