Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Bordplader

Bordplader

Er du på udkig efter nye bordplader til din restaurant, cafe eller hotel ? Så kig med her.

Hos Lobo Contract kan du vælge bordplader efter ønske om materiale, størrelse og farve.

Bordplader som passer til dit miljø

Vi leverer bordplader til næsten ethvert behov

Hvordan skal din bordplade se ud?

Næsten ligegyldigt hvordan du ønsker bordpladen, så har vi et væld af muligheder. Alle bordplader kan leveres i forskellige størrelser, tykkelser og materialer. Alle bordplader bliver produceret i en høj kvalitet, som kan tåle det hårde brug, de bliver udsat for på restauranter, cafeer eller hoteller. Bordplader fåes både til indendørs brug, som er produkttyperne på denne side, og til udendørs brug. Hvis det er udendørs produkter, du leder efter, så tag et kig på vores udvalg af udendørs bordplader i stedet.

Når du har fundet den helt rigtige bordplade, så skal du også bruge et understel til at fuldende dit design. På denne måde tilpasser du det look som passer til dit sted og behov.

Brug for hjælp? Du er altid velkommen til at kontakte os, ring på telefon 47 31 46 00. Vi er klar til hjælpe med råd og vejledning, og modtag et godt tilbud ved køb af flere enheder.

Vedligeholdelse af bordplader

  • Placer ikke stolene direkte op ad varmekilder. Hold gerne afstand på mindst 20 cm.
  • Undgå direkte sollys. Stærkt sollys kan lysne overfladerne.
  • Fjern eventuelle pletter med det samme. Sug op med køkkenrulle og tør stolene af med en hårdt opvredet klud i varmt vand med mildt opvaskemiddel og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Hold borderne rent for støv og snavs ved regelmæssig aftørning.
  • Tør bordpladerne med en hårdt opvredet klud med mildt opvaskemiddel og tør efter med en tør klud, og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Nitter, lynlåse og skarpe genstande kan skade møblerne.