Møbler, inventar og indretning til professionelle

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Når du besøger lobo-contract.dk accepterer du samtidig at Lobo Contract behandler dine oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Personoplysninger dækker over alle oplysninger som kan benyttes til at identificere en fysisk person. Såsom navn, efternavn, adresse, telefonnummer, e-mail, alder, køn ect.

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi

Men vi har dog brug for visse oplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder til dig. Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du sender os en forespørgsel eller tilmelder dig vores nyhedsmail.

Vi indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere den ydelse, som du har bedt os om. For eksempel dit navn, e-mail adresse og evt. din leveringsadresse ved køb.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for lobo-contract.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på lobo-contract.dk er Hellen Ulstrup.
Oplysninger afgivet til lobo-contract.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. De personoplysninger vi modtaget på lobo-contract.dk, anvendes kun internt og til udvalgte betroede samarbejdspartnere i forbindelse med levering af de varer, som du har evt. har bestilt.

Som registreret hos lobo-contract.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til lobo-contract.dk via e-mail lobo@lobo-contract.dk.

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev, kan du altid gøre det via linket nederst i alle nyhedsbreve.

Hvis du har det mindste spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, så er klar til at hjælpe dig. Bare send os en mail på lobo@lobo-contract.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysninger lagres på Lobo Contracts webserver, som er placeret i Danmark.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt, i forhold til de formål vi har oplyst ovenfor, eller som er påkrævet efter den gældende lovgivning.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på lobo-contract.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere lobo-contract.dk

Registrering af personoplysninger er nødvendig for bl.a. via Google Analystics at kunne analysere hvordan brugerne anvender lobo-contract.dk. På den måde kan vi løbende gøre din oplevelse bedre og mere relevant, når du handler hos os.

Som nævnt anvender vi Google Analytics for at se hvordan brugerne anvender siden, afgives brugernes IP-adresse til Google. Google kan videregive informationerne til tredjepart som udfører opgaver for dem, eller hvor loven påkræver det. Du kan læse mere om Googles privatlivsvilkår her: http://www.google.com/privacy.html

Cookies

På lobo-contract.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Dermed gøres besøget så nemt som muligt for dig og forbedre din oplevelse.

En cookie er en datafil, som vores hjemmeside gemmer på din computer. Så kan den genkende computeren næste gang, du besøger lobo-contract.dk

Cookie-filen er passiv og er ikke et program og kan ikke sprede virus.

Du kan altid afvise cookies
Afviser du cookies skal du dog være opmærksom på at hjemmesiden ikke fungere optimalt og mange funktioner vil ikke virke.

Du kan altid slette cookies
Ønsker du at slette cookies efter at du har besøgt lobo-contract.dk, kan du selv gøre det. Benytter du flere browsere skal du huske at slette coockies i dem alle.

Vil du vide mere om coockies skal du læse mere her: http://minecookies.org/information-om-cookies/