Ring på: +45 47 31 46 00

Møbler, inventar og indretning til professionelle

Materialebibliotek

Stof-og træfarvesortiment

Her har du stor medbestemmelse. Udvalget er stort i vores stof- og træfarvesortiment. Stor set alle vores møbler som vi tilbyder kan “skræddersyes” som du ønsker det. Både når der er tale træfarve eller polstring.

Så find den stol, bænk eller sofa som du ønsker, og find så dit ynglings betræk og træfarve, og overlad resten til os. På denne måde får du unikke møbler som er “skræddersyet” til dit behov.

Bordplader er mindst lige så vigtige som det møbel, du skal sidde på. Som alt andet hos os, bestemmer du hvordan bordpladen skal se ud. Skal den være lys, mørk eller skal den have meget struktur eller skal den have et mere rustikt look?! Og skal den være i massiv træ, laminat, linoleum eller andet materiale. I vores showroom kan du se dele af udvalget.

Du er altid velkommen i vores showroom på Elsenbakken 29, 3600 Frederikssund, hvor du kan se de mange muligheder med egne øjne. Vi står naturligvis altid til rådighed med råd og vejledning.

Polstring til møbler

Vælger du stofbetræk er udvalget utroligt stort og mulighederne er mange. Du kan for eksempel vælge 2 forskellige slags stof og skabe unikke og smukke møbler. Vælg betræk til at skabe den rette stemning eller historie. De fleste typer stofbetræk er slidstærke og nemme at vedligeholde. Besøg vores showroom og se det store udvalg.

LT stof til polstring

Kunstlæder til møbler

Med kunstlæder får du et utroligt slidstærkt og holdbart materiale som er yderst vedligeholdelsesvenligt. Kunstlæder anbefales ofte til steder hvor der kommer mange mennesker, da det er nemt at vedligeholde og holder sig pænt. Med den vandafvisende effekt er det nemt at tørre af, hvis uheldet er ude. Se det store udvalg i vores showroom.

Vi arbejder naturligvis også i ægte læder.

Træfarve til møbler

Sidst men ikke mindst, så er der træfarven. Træfarven på møblerne har lige så stor betydning som polstringen. Tilsammen skaber man det helt rigtige udtryk. Og når møblerne til sidst står i lokalet, så er det ikke uvæsentligt hvordan det hele ser sig ud.

Træfarver til bordplader

Skal bordpladen have en bestemt træfarve eller et helt andet look, så har vi muligheden. Vi tilbyder bordplader til såvel udendørsbrug som indendørsbrug.
Du kan også få din helt egen unikke print på bordpladen. Kontakt os for yderligere information.