Ring på: +45 47 31 46 00

Møbler, inventar og indretning til professionelle

Forside / Inspiration

Inspiration 

Inspiration kan komme mange steder fra

Du kan hente inspiration fra vores forskellige gallerier, som er en samling fra mange af de steder, hvor vi har hjulpet vores kunder på vej til den helt rigtige løsning. Optimal udnyttelse og special designede løsninger som giver den bedste helhed og værdi til din virksomhed. Vi har vores egen indretningskonsulent, som gerne kommer og hjælper med inspiration til dit sted.

Caféer

Her ser du et udpluk af de indretninger vi har lavet til forskellige caféer. Vi håber det kan give dig lidt inspiration til dit projekt.

Restauranter

Når man træder ind på en restaurant, skal man få en følelse af noget vi forbinder med noget rart. Stemningen har en helt essentiel betydning for den oplevelse dine kunder får.

Hoteller - Bed and Breakfast

Hoteller er lige så forskellige som vores hjem. Og ønsket er selvføgelig at få kunderne til at føle sig så meget hjemme som muligt.

Udendørs

Er der noget mere hyggeligt end at kunne sidde udenfor og nyde et glas eller sit måltid ? Og hvis omgivelserne så også er til det, så giver det ekstra glæde og stemning.

Oplevelsessteder

Oplevelsessteder er mange ting. Hos Lobo Contract har vi hjulpet meget forskellige typer af oplevelsessteder.

Virksomheder - Kantiner

Vi kan levere til mange typer af virksomheder og foreninger. Specielt til virksomheder ved vi alle, at vores vigtigste aktiv i vores virksomhed er vores medarbejdere. Derfor skal de selvfølgelig også have nogen hyggelige og rare rammer i jeres kantine, hvor f.eks. frokostpausen holdes..

Skoler - Klubber

Når nu vores unger bruger så meget af deres tid i hhv. skolen og i klubben efter skoletid, så skal de da have nogen rare steder at opholde sig.

Pubber - Barer

Mmmm - hyggen på de danske pubber er helt speciel. Og når man arbejder med indretning af disse steder, er det rigtig vigtigt at bibeholde denne stemning.

Diskoteker - Natklubber

Skal du åbne et nyt diskotek eller klub eller renovere dit eksisterende sted ? Så håber vi, at galleriet kan give dig lidt inspiration til dit projekt.

American Diner

Her ser du et udpluk af de indretninger vi kan tilbyde, hvis du går i tankerne om en rigtig American Diner. Vi håber det kan give dig lidt inspiration til dit projekt.

Burgerbarer - Pizzarier - Kebabhouses

Her ser du et udpluk af de indretninger til burgerbarer, pizzarier og kebabhouses, som vi har udført. Vi håber det kan give dig lidt inspiration til dit projekt.

Kirker

Kravene til de offentlige rum bliver større, og det gælder selvfølgelig også vores kirker. Til det har Lobo Contract lige de møbler og inventar, der kan leve op til disse krav.