Forside / Møbler / Inventar / Bardiske

Bardiske

En pæn bardisk er essentiel i et barområde, hvis du vil sikre let og hurtig servering. Derfor er bardisken kronen på værket – så det er vigtigt, den er flot og i tråd med resten af atmosfæren. Hvis du er på udkig efter en bardisk til din restaurant, hotel eller café, så er du kommet til det rette sted.

Herunder viser vi et udpluk af nogle bar løsninger.

Specialfremstillede bardiske til restaurant og café

Lobo Contract har mange muligheder for at hjælpe dig med din nye bardisk – og det er kun fantasien, der sætter grænserne for hvad din bardisk skal kunne. Bardiske kan bygges helt efter de specielle ønsker du måtte have – både hvad angår mål, farver, materialer og indretning m.m. 

Blandt andet kan du få lavet en bardisk i træ. Vi kan både levere færdig moduler, der blot skal sættes op og specialbyggede barer, som vi installerer for dig.

Hvis du skal have et gennemført barområde, så skal du selvfølgelig også have elegante og trendy barmøbler

Design din egen bar og få en unik og professionel løsning, som er med til at give dig stor udbytte. Dine kunder skal kunne komme til, samtidig med at du skal kunne arbejde. Med en professionel løsning får du holdbare resultater, som skaber værdi for din forretning.

Bardisk-inspiration

Her på siden kan du finde inspiration til din nye bardisk blandt vores cases og sammen kan vi skabe et stilfuldt barmiljø. Skal du have en udendørsbar? Så kan du finde smarte og praktiske bardiske til udendørs servering her. 

Udover bardiske, kan du hos Lobo Contract også finde et udvalg af andre diske og skranke, såsom en receptionsskranke til hotelreceptioner.