Forside / Møbler / Udendørs Møbler / Udendørs Stole

Udendørs Stole

Stole til café, restauranter og barer

Stort udvalg af udendørs stole til alle ude formål i en høj kvalitet. Vores udendørs stole er i en kvalitet som er meget hårdfør til “alt” slags vejr. Alle stole er udført i slidstærkt materiale, så det kan holde til det hårde brug og slid der er på for eksempel en café. Alle stolene bliver testet og fremstillet til at kunne holde til de mange gæster. Derfor tør vi godt sige af vores udendørs stole er skabt til det professionelle brug, som til caféer, restauranter og hoteller.

Vores udendørs stole leveres i mange forskellige farver og modeller. Der er både mulighed for stole med og uden armlæn, stole i træ eller plastmateriale. Mange af vores udendørs stole er stabelbare, så den kan stables og sættes til side når de ikke er i brug. På denne måde får man den optimale opbevaring også når der skal pakkes ned for vinteren.

Her har du et stort udvalg af stole til udendørsbrug, som giver mulighed for at skabe det perfekte udendørsmiljø, hvor dine gæste vil nyde at komme igen og igen.

Her ses et udvalg af de stole til udendørs brug, som vi tilbyder. Her er noget for enhver smag, både i stilart og farver.

Find også udendørs bordet, sammensæt selv dit bord af en bordplade og et bordstel.

Ring 47 31 46 00 og lad os hjælpe dig med at finde dine udendørsstole. Modtag altid et godt tilbud ved køb af flere enheder.

Vedligeholdelse af udendørs stole

  • Fjern eventuelle pletter med det samme. Sug op med køkkenrulle og tør stolene af med en hårdt opvredet klud i varmt vand med mildt opvaskemiddel og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Allle udendørsstole tåler afskyldning med vandslange.
  • Nitter, lynlåse og skarpe genstande kan skade møblerne.