Ring på: +45 47 31 46 00

Møbler, inventar og indretning til professionelle

Cafémøbler og inventar

Cafémøbler – Tænker du over hvilke du køber?

Valget af cafémøbler er ikke helt ligegyldigt.

Hos Lobo Contact gør vi meget ud af at vores kunder får de helt rigtige cafémøbler, som dækker alle behov der må være i caféen. Det er nemlig ikke lige meget hvilke cafémøbler man vælger. Vi har mange spændende møbler at byde på, ikke alene i et stort udvalg. Men også hvis du er på udkig efter noget helt specielt. Her hos Lobo Contract er fleksibiliteten stor og mulighederne mange.

Vi tilbyder ikke bare et stort udvalg af cafémøbler, men også møbler i en høj kvalitet. Møbler som er stærke og som kan holde til de mange gæster, som hver dag kommer til at bruge dine cafémøbler.

Vælg materialerne til dine cafémøbler

Stof-og træfarver

Træsorten på feks. stole er derfor også en vigtig ting. Alle vores stole bliver leveret i bøg, eg, eller ask som er holbart og i alle mulige farvekombinationer, hvis dette ønskes.

Betrækket er også vigtig og her er kunstlæder et meget foretrukket betræk, da det er meget slidstærkt og bare skal tørres af med en fugtig klud. Idag er kunstlæder åndbart og kan fås i utallige farver.

Bordplader og sokler

Du har helt selv muligheden for at sammensætte dine caféborde. Bordpladen kan du få i bestemte træfarver, eller et helt andet look, og måske vil du have din helt egen unikke print på bordpladen.

Lad dig inspirere

Se vores store udvalg og lad dig inspirere. Eller kom med dine specielle ønsker. Vi kan altid finde cafémøbler, som passer lige netop til din café.