Ring på: +45 47 31 46 00

Møbler, inventar og indretning til professionelle

Forside / Barindretning

Barindretning

En god barstemning handler i høj grad om at skabe den rigtige atmosfære – og her spiller barindretningen en stor rolle. Få gode råd og inspiration til barindretningen hos LOBO Contract. 

Inspiration til indretning af bar

Én ting er at serverer kølige drinks – en anden ting er, at servere dem i de helt rigtige omgivelser. Når du skal indrette dit barområde, skal du først og fremmest finde et stilistisk udtryk, du vil gå efter. Vil du have et mere minimalistisk eller rustikt look – eller er der et specifikt tema i baren, som gerne skal afspejles i indretningen? 

Når du skal indrette din bar, skal du også have den helt rigtige atmosfære. Her gælder det om, at finde en hyggelig belysning og andre vægdekorationer og skabe et rum, hvor gæsterne har lyst til at være.  

Bardisk

Bardisken er kronen på værket i barindretningen. Derfor er det vigtigt, at du har tænkt en bardisk ind i indretningen. Du kan vælge, om bardisken skal være i træ, metal eller andet materialet – og det kan have stor betydning for atmosfæren, hvilket materiale eller farve, du vælger bardisken i. Herunder ses en af vores mange barløsninger.

Specialfremstillet bardisk udendørs

Barmøbler

De rigtige barmøbler kan skabe en helt gennemført barstemning. Møblerne skal både have det rette design – men skal også være komfortable at sidde på.

Olga barstol til cafe, restaurant og hotel

Er bare en del af et loungeområde? Så se vores udvalg af loungemøbler. 

Skal du i stedet indrette en udendørs bar? Så se vores sortiment af udendørs-bar her.

Skræddersyet bar og unikke barløsninger

Lad os hjælpe med at bygge og indrette din bar. Vi har stor erfaring med indretninger og bygning af barer til optimal udnyttelse. Vi samarbejder med et dansk snedkerværksted og det hele skabes ud fra ønsker og behov, som alle vil få glæde af. Vi ser alle indretninger som individuelle og som kunde får du altid et personligt engagement i lige netop dit projekt.

Behov er forskellige og varierer fra opgave til opgave. Efter vi har holdt et indledende møde udarbejder vi en 3D tegning, som er et udkast til hvordan opgaven kan løses med jeres ønsker og behov i fokus. Når vi i fællesskab er nået den optimale løsning, sætter vi projektet i gang. Husk at vi også tilbyder totalløsninger.

Her er et lille udpluk, af nogle af de barer som vi har leveret. Se flere muligheder her eller følg os på Facebook og/eller Instagram og bliv løbende inspireret.