Ring på: +45 47 31 46 00

Møbler, inventar og indretning til professionelle

Læst på 2 minutter

Loungeområde: Guide til indretning

Loungemøbler - loungestol fra Myra

Loungeområder inviterer til en hyggelig og afslappet atmosfære. Og så er loungeområdet i lobbyer det første indtryk, som kunder og gæster får af din restaurant eller dit hotel.

Loungeområdet er med til at skabe en god og komfortabel oplevelse for gæster, men møblerne og indretningen skal også afspejle din identitet og stil på bedst mulig vis.

Loungeområde - loungestole i mørkt læder

Hvorfor er det vigtigt at skabe et godt loungeområde?

Det er vigtigt at have loungeområder i lobbyområder i hoteller eller restauranter. Det kan fungere som et mødested og et ventested. Lobbyområdet er typisk det første, der møder dine kunder eller gæster, derfor skal det gerne give et godt udtryk med flotte møbler.

Loungestole i loungeområde

Skab den rette atmosfære i loungeområdet

Når du skal skabe det perfekte loungeområde, som dine gæster vil elske at opholde sig i, så skal du først og fremmest sørge for den helt rigtige stemning og atmosfære. Det handler om at finde den rigtige belysning, men også det helt rigtige musik og eventuelt kunst. 

Placér også gerne magasiner og blomster på bordene, for den afslappet og “hjemlig” atmosfære. Du kan også dekorere loungeområdet med planter, som både kan stå på gulvet eller hænge på væggen. 

Det kan også være du vil skabe en helt unik arkitektur i loungeområdet, hvis det fx er et lokale med højt til loftet, kan flotte ornamenter præge loftet.  

 Inden du går i gang med indretning, skal ud også overveje, hvilket udtryk du vil gå efter. Vil du skabe en minimalistisk og elegant atmosfære – eller skal atmosfæren være mere rustik? Hvis du har styr på stilen og farveuniverset, er det langt lettere at få skabt den rigtige indretning

Møbler til loungeområde

Når du skal skabe det perfekte loungeområde, er det vigtigt at vælge de helt rigtige møbler, som ligger op til ultimativ komfort og afslapning. Ikke blot skal møblerne i loungeområdet være komfortable og funktionelle, så skal de også være en dekorativ stemningsskaber. 

En kombination af loungesofa og et par loungestole er med til at skabe et hyggeligt  sofaarrangement. Stolene giver mulighed for at gæsten kan sætte sig mere privat, end de vil gøre i sofaen.

Loungeområde med loungeborde, loungestole og loungesofaer

Se vores store udvalg af loungemøbler til hotel og restaurant her

Når du indretter loungeområdet – eller lobbyområdet – skal du også overveje, hvorvidt der er brug for en receptionsskranke. Det kan også være, du vil have et barområde tilknyttet loungeområdet, så gæsterne kan få slukket tørsten i hyggelige omgivelser.

Da loungeområdet typisk findes i lobbyen, så kan også være et område, hvor gæsterne kan lægge overtøj eller paraplyen. Her vil en en stumtjener, et paraplystativ og et stort spejl også gøre meget for funktionalitet og kundeoplevelsen.  

Skal du indrette hotel? Så læs vores guide til indretning af hotel her. 

Hjælp til valg af rette loungemøbler

Hos Lobo Contract har vi mange års erfaring med møbler til professionelle loungeområder. Vi giver desuden mulighed for at du kan mixe og matche og skræddersy det loungemøbel, som passer lige ind i jeres stil og udtryk i restauranten eller caféen. Sammen kan vi skræddersy loungeområdet og tilpasse det til jeres behov.

Relaterede indlæg