Forside / Møbler

Møbler til café, restaurant og hotel

Restaurantmøbler og inventar

Gå på opdagelse i vores brede sortiment. Vi har et stort udvalg af møbler og inventar, i en kvalitet der kan holde til dagligt brug i et professionelt miljø som i en café, restaurant eller hotel.

Sæt dit eget præg på de fleste af vores møbler

Du kan også selv sætte dit præg på de fleste af vores møbler, gennem valg af betræk og farver, så møblerne bliver præcis, som du gerne vil have det. Læs mere om mulighederne i vores materialebibliotek.

Og har du brug for inspiration, hjælper vi dig gerne med et indretningsforslag eller en farveplan, så du er sikker på det endelige resultat.

Kontakt os for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf. 47 31 46 00, hvor vi kan sætte struktur på dine ideer og ønsker..

PS: Du kan finde særligt gode tilbud i vores restsalg.

Specialmøbler – Når dine møbler kræver noget særligt

Hos Lobo Contract kan du få specialproduceret møblerne til dit sted, når det skal være noget helt særligt. Vi leverer ikke kun “standardmøbler”, men har stor erfaring med at skabe og indfri vores kunders ønsker til specialmøbler. Som her til Det Kongelige Teater, hvor de skulle have genskabt selv samme stole som Nixon sad i tilbage i 70’erne.

Kontrakt os på 47 31 46 00 for at høre nærmere.