Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Barmøbler / Barborde

Barborde

Er du på udkig efter nye barborde til din café eller restaurant? Barborde kan være en rigtig god og praktisk løsning. Hos Lobo Contract har vi et bredt udvalg af barborde i forskellige farver, størrelser, pasforme og stilarter. Uanset om du er på udkig efter et moderne eller mere klassisk design, vil der være noget at finde for enhver smag. 

 

Se vores udvalg af barborde nedenfor:

Barborde til din restaurant eller café

Barborde kan være en rigtig praktisk løsning til din café eller restaurant. Det er engod måde at udnytte pladsen i rummet på, og så skaber det også en flot dimension til rummet, når det kombineres med ‘almindelige’ borde. 

Hos Lobo Contract har vi et bredt udvalg af barborde i forskellige pasforme, farver, materialer og stilarter. Du kan eksempelvis både få et firkantet eller et rundt barbord, som hver især har sine fordele. Med et firkantet barbord har du mulighed for at sætte flere borde sammen, så der kan være plads til flere. 

Hvis du ønsker at have barborde stående i midten af rummet og ikke langs væggene, kan det være en fordel at benytte runde barborde. Runde borde fylder som udgangspunkt mindre, så hvis du ikke har så meget plads i din café eller restaurant, kan det være en fordel at vælge et rundt barbord. 

Vi hjælper gerne med at skræddersy dit barbord, så det passer til indretningsstilen i din café eller restaurant. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser. 

Du kan blandt andet selv vælge det understel og den bordplade, du vil have, så du kan få netop det barbord du drømmer om. 

Hertil får du mulighed for at vælge den farve- og materialekombination, som passer bedst til dig. Så uanset om du foretrækker barborde i træ eller i metal, har vi noget for dig. 

Hvis du ønsker at høre mere om vores muligheder, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon: 47 31 46 00.

 

Vedligeholdelse af dine barborde

  • Placer ikke bordene direkte op ad varmekilder. Hold gerne afstand på mindst 20 cm.
  • Fjern eventuelle pletter med det samme. Sug op med køkkenrulle og tør bordene af med en hårdt opvredet klud i varmt vand med mildt opvaskemiddel og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Hold bordene rent for støv og snavs ved regelmæssig støvsugning.
  • Tør træoverflader med en hårdt opvredet klud med mildt opvaskemiddel og tør efter med en tør klud, og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Nitter, lynlåse og skarpe genstande kan skade møblerne.