Forside / Møbler / Udendørs Møbler

Udendørs Møbler

Er du på udkig efter nye udendørs møbler? Hos Lobo Contract har vi et bredt udvalg af udendørs møbler til restaurant, café og til privat brug. Uanset indretningsstil eller behov, vil der være noget at finde blandt vores sortiment. 

Se hele vores udvalg af udendørs møbler nedenfor:

Udendørs møbler til restauranter og caféer

Hvis du er på udkig efter nye udendørs møbler af høj kvalitet, så er du kommet til det rette sted. Hos Lobo Contract forhandler vi udendørs møbler til både restauranter, caféer og til privat brug. Vores udendørs møbler kommer i mange forskellige størrelser, pasforme, farver og materialer, så der vil være noget at finde for enhver smag. 

Vi hjælper gerne med at skræddersy dine udendørs møbler, så du kan få det, der passer til netop dig og dine behov. Du kan eksempelvis selv vælge netop det understel og den bordplade. som du ønsker til dine udendørs borde. Vi har et bredt sortiment af bordplader fra Topalit, som er lavet i et meget modstandsdygtigt materiale, der kan modstå kraftigt slid, vejr, UV-stråler og er stødsikkert. 

Vi har mange forskellige typer af udendørs møbler at vælge imellem i vores sortiment, så uanset din indretningsstil – hvad enten det er i din restaurant eller café eller i din private bolig  – vil der være noget at finde. Vi har alt fra de enkle og stilrene udendørs møbler til udendørs møbler i metal, træ eller flet.  

Når du skal vælge udendørs møbler, bør du tage højde for, hvorvidt møblerne er nogle, der skal stå permanent udenfor, eller om det er nogle der skal tages ind hver aften. Ved sidstnævnte tilfælde bør du vælge udendørs møbler, som kan foldes sammen, da de er lettere at pakke væk. Hvis du ønsker at høre mere om vores udendørs møbler, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 47 31 46 00 eller på mail.