Forside / Møbler / Udendørs Møbler / Udendørs Stole / Fransk Bistro udendørsstole

Fransk Bistro udendørsstole

Franske udendørs bistro stole/caféstole er kendt verden over for den stemning, de kan skabe ved en klassisk fortovscafé eller en bistro. Stolene kendes på deres elegante design og er ofte udført i alu og fletmateriale i forskellige nuancer.

Hvis du ønsker en skøn, afslappet fransk stemning udendørs til din cafe, restaurant, hotel eller virksomhed, så er franske bistro stole fra Loco Contract med andre ord det helt rette valg.

I dette indlæg vil vi guide dig til at finde netop de caféstole, der kan skabe den velkendte franske caféstemning. Se mere nedenfor…

 

Hvad er vigtigt, når jeg skal vælge franske bistro stole?

For at sikre, at du finder netop de franske caféstole, der passer til dit behov, har vi samlet en liste over de ting, der er vigtige at overveje, før du træffer dit valg.

1. Materialevalg
Franske caféer er kendt for deres udeområder. Derfor er klassiske franske bistro stole velegnet til udendørs brug. Hvis du ønsker at bruge stolene udenfor, er alu og flet en god materialekombination, da begge materialer er modstandsdygtige overfor vind og vejr.

2. Design
En fransk udendørs caféstol er kendt for sit klassiske design. Caféstolene komplimenterer en hyggeligt, afslappet atmosfære. Overvej derfor, om resten af din café er indrettet til at passe sammen med stolene.

3. Komfort
Vælger man en fransk udendørs caféstol i flet, er komforten med i prisen. Fletmaterialet har nemlig en fleksibilitet, der sørger for, at sædet tilpasser sig gæstens vægt. Med en cafestol i flet er du dermed garanteret den charmerende franske stil, der uden tvivl vil sætte prikken over i’et

4. Pris
Hvis man skal købe flere stole til sin café, kan det hurtigt løbe op. Det er derfor vigtigt at vælge nogle stole, der ikke koster en formue, men samtidig er i en ordentlig kvalitet, så de kan holde til mange gæster i mange år.

Køb en fransk udendørs bistro stol hos Lobo Contract

Hos Lobo Contract har vi et nøje udvalgt sortiment af franske udendørs caféstole.

Vi har franske udendørs caféstole i flet og alu og i træ, der uden tvivl vil bidrage til en hyggelig atmosfære til din café. Med andre ord er du garanteret både flotte stole og et karismatisk, æstetisk touch til din bistro, cafe, restaurant, hotel eller virksomhed, når du vælger franske udendørs bistro stole fra Lobo Contract.

Du kan finde alt fra de helt klassiske stole, loungestole eller stabelstole i vores sortiment – vi har flere forskellige designs og farvekombinationer, så du kan finde stole, der passer netop dit behov.