Forside / Møbler / Hotel Inventar

Hotel Inventar

Hotelinventaret er vigtig i al hoteldrift. Møblerne skal helst være både komfortable og funktionelle for den allerbedste hoteloplevelse. 

Hos Lobo Contract sætter vi en ære i at kunne favne så bredt som muligt. Derfor er det også muligt hos os, at købe møbler, som du ikke finder alle steder.

Skønt udvalg af møbler til hotel og receptionsmøbler

Det er vigtigt at have pæne receptionsmøbler, da det er det første dine hotelgæster bliver mødt af. Særligt på hotelværelset stiller kunderne høje krav til komfort og funktionalitet. Derfor skal du fokusere på at have funktionelle og flotte møbler.  I  udvalget her hos Lobo Contract finder du minimalistisk, moderne og klassisk hotelinventar. 

Hotelindretningen spiller altså en stor rolle for kundernes hoteloplevelse. Hvis du vil blive klogere på, hvordan du bedst muligt indretter hotellet, kan du læse vores inspirationsguide her. 

Loungestol og loungesofa

Vores loungemøbler vil danne rammerne om et hyggeligt loungeområde. Her skal gæsterne kunne hygge sig og slappe af. Det kræver behagelige siddepladser.  Derfor er alle vores loungemøbler komfortable at sidde i. Og så kan vores loungemøbler beklædes med betræk efter ønske. 

Se vores store udvalg af loungemøbler til hotel her. 

Receptionsskranke

Receptionsskranken skal gerne passe ind med den øvrige retning, da det er det allerførste indtryk kunden bliver mødt af. I udvalget af receptionsskranke kan du finde mindre receptionsskranke eller en væghængt skranke. 

Se et lille udvalg af vores receptionsskranke her

Kuffertbænk og stumtjenere

I udvalget af hotelinventar finder du også sammenklappelige kuffertbænke i træ til hotelværelserne – til nem kuffertopbevaring i hotelværelser. Du kan også finde en flot, elegant og dekorativ stumtjener til at hænge jakker og overtøj. 

Både en kuffertbænk og en stumtjener har et praktisk og funktionelt formål – men det giver også indtryk af professionalisme, når du har tænkt kundeoplevelse ind i hver detalje i hotelinventaret. 

Se vores udvalg her

Find de rigtige møbler og hotelinventar

Det er vigtigt at finde de helt rigtige møbler til netop det udtryk og den atmosfære du vil indgyde i dit hotel – går du efter et elegant, rustikt eller moderne touch til dit hotel? 

Du kan lade dig inspirere af nogle af de hotelværelser vi, i samarbejde med kunden, har designet og indrettet her. Vi hjælper dig gerne med at opmåle og indrette hotelværelser efter ønske om design og har mange års erfaring med indretning af hotelværelser.  

Her på siden ser du et udsnit af nogle af de hotelmøbler som vi kan tilbyde. Hvis det ikke lige er de hotelmøbler du leder efter, men noget i samme stil, så kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak.

Ring på 47 31 46 00 og hør nærmere.