Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Barmøbler / Barstole

Barstole

Er du på udkig efter nye barstole til din café eller restaurant? Barstole er både en flot og praktisk løsning. Hos Lobo Contract har vi et bredt udvalg af barstole i forskellige farver, størrelser, pasforme og stilarter. Uanset om du er på udkig efter noget klassisk, retro eller mere moderne, så der vil være noget at finde for enhver smag. 

Se vores udvalg af barstole nedenfor:

Stort udvalg af barstole til caféer og restauranter 

Barstole kan både være en flot og praktisk løsning. Barstole og -borde er en god måde at udnytte pladsen på i caféer og restauranter. Det skaber også en flot dimension til rummet, ved at blande de høje barstole og -borde med ‘almindelige’ borde og stole. 

Hos Lobo Contract har vi et bredt udvalg af barstole i forskellige pasforme, farver, materialer og stilarter. Skal dine barstole kunne justeres i højden? Skal de være med eller uden ryglæn? 

Vi kan skræddersy din barstol, så den passer til netop dig og dine behov. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser. Så uanset indretningsstilen i din café eller restaurant, vil der være noget at finde blandt vores udvalg.

Leder i efter noget mere moderne til jeres café eller restaurant, så forhandler vi barstole i sort eller hvid, som giver et stilrent og minimalistisk udtryk. Du kan også finde barstole i træ, som hjælper til at invitere naturen med indenfor. Her kan du selv vælge hvilken træfarve det skal være, så den passer til resten af din indretning. Forsøger du at skabe en mere varm og hyggelig atmosfære, kan du overveje vores barstole i læder. Her har du også få mulighed for at vælge betrækket efter eget ønske. 

Hvis du ønsker at høre mere om vores muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 47 31 46 00. Leder du efter mere viden om, hvordan baren skal indrettes, så tag et kig på vores inspirationsguide til indretning af bar.

 

Vedligeholdelse af dine barstole

  • Placer ikke stolene direkte op ad varmekilder. Hold gerne afstand på mindst 20 cm.
  • Undgå direkte sollys. Stærkt sollys kan blege og mørne polstringen.
  • Fjern eventuelle pletter med det samme. Sug op med køkkenrulle og tør stolene af med en hårdt opvredet klud i varmt vand med mildt opvaskemiddel og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Hold stolene rent for støv og snavs ved regelmæssig støvsugning.
  • Tør træoverflader med en hårdt opvredet klud med mildt opvaskemiddel og tør efter med en tør klud, og brug ALDRIG rengøringsmidler.
  • Nitter, lynlåse og skarpe genstande kan skade møblerne.