Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Loungemøbler - Indendørs / Lounge sofaer

Lounge sofaer

Mangler du prikken over i’et til dit loungeområde eller i din lobby? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lobo Contract tilbyder vi et stort udvalg af flotte loungesofaer i et væld af størrelser og designs. Uanset om du er indehaver af en cafe, en restaurant eller blot ønsker et hyggeligt og komfortabelt loungeområde på arbejdspladsen, så har vi den helt rette loungesofa til dig her. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige præcis den sofa til dit loungeområde du har brug for til at skabe uformel og hyggelig stemning i dine lokaler.

Hvis du leder efter en indendørs loungesofa, der kan bidrage til stemningen på din café eller restaurant, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du finder den helt rette til dit behov.

Find loungesofaer der passer ind i din atmosfære

For at finde den rette loungesofa, er det nødvendigt at overveje en række ting. Dem vil vi gennemgå her:

Stilart

Loungesofaer fåes i klassiske og enkle designs til mere moderne og kreative. Når du vælger loungesofaens stil, skal den gerne passe ind i resten af indretningen. Overvej derfor, om sofaens form og betræk går godt sammen med de andre møbler i din café eller restaurant.

Størrelse

Det nytter ikke noget at have en kæmpe sofa indendørs i en lille fin café. Find derfor en loungesofa, der passer i dimensionerne til den omgivende indretning. Hvis du har meget plads, kan du overveje et større loungeområde, hvor gæster kan sidde og hygge sig.

Materiale

En loungesofa indbyder til hyggelige stunder. Det er selvfølgelige dejligt, men det betyder dog også, at der er højere risiko for, at der bliver spildt på betrækket. Vælg derfor materialer med omhu – det gælder både betrækket, der skal kunne rengøres let og sofastellet, som skal være lavet af kvalitetsmaterialer for at sikre lang levetid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal indrette din restaurant eller café med loungemøbler? Bliv inspireret her.

Køb din indendørs loungesofa hos Lobo Contract i dag

Hos Lobo Contract har vi en række loungesofaer, som med garanti kan skabe en herlig stemning. Vi har både en loungesofa til 2 personer såvel som loungesofaer til flere mennesker. Det kommer med andre ord helt an på, hvilken form for sofa, du er på udkig efter til dit loungeområde. Du kan også med fordel gå på opdagelse i vores sortiment af loungestole i samme stil for at fuldende den afslappede loungestemning.