Forside / Møbler / Indendørs Møbler / Cafestole og restaurantstole / Stabelstole

Stabelstole

Mangler du en praktisk og fleksibel indretning i jeres cafe/restaurant, der gør det nemt og ligetil at flytte rundt, gøre rent mm? Så er stabelstole det helt rette valg. Stabelstole er stole, der kan stables oven på hinanden. Det er praktisk, når stolene ikke er i brug, så de ikke står og fylder unødigt. Her på siden kan du finde dine nye stabelstole og få et par gode råd til at vælge de rette stabelstole til din café.

Find de rigtige stabelstole til din café

Materiale

Når du skal vælge stabelstole, er det en god idé at vælge nogle, der er holdbare. Hos Lobo Contract er mange af vores stabelstole lavet af træsorter med høj holdbarhed, der gør, at stolene er robuste og modstandsdygtige. Hvis du vælger en stabelstol med stofsæde, har vi et væld af materialer i mange forskellige farver, så du kan give stolene dit helt eget præg.

Størrelse

Størrelsen på stolene kan også være en god ting at overveje. Her kan det være en god idé at se på størrelsen af din café og den inventar, du allerede har, for at kunne vælge stole, der har de rette dimensioner til at passe ind i den øvrige indretning. Du skal desuden tænke på, at stolene skal kunne stables.

Design

Det er desuden vigtigt rent æstetisk, at dine nye stole spiller godt sammen med resten af caféen. Vores udvalg af forskellige træsorter og træfarver giver dig mulighed for at finde nogle stabelstole, der har netop det look, du leder efter. Vælger du en stabelstol med stofsæde, kan du selv vælge betræk, så du kan skabe netop de farvekombinationer, du ønsker.

Pris

Prisen er naturligvis også en vigtig faktor. Da man ofte køber flere stole ad gangen, kan det godt være en større udskrivning. Hos Lobo-Contract finder du altid billige stabelstole i god kvalitet, så du kan skabe en hyggelig atmosfære på din café uden at skulle have den helt store pengepung frem.

Find stabelstole med armlæn hos Lobo Contract i dag

Hvis du leder efter stabelstole med armlæn til din café eller restaurant, så kan du finde et stort udvalg af kvalitetsstole, der er nemme og ligetil at stable – perfekt til enhver cafe eller restaurant, hvor der hver dag skal ryddes og gøres rent hurtigt og effektivt.

Her kan du finde stabelstole i høj kvalitet med komfortable stofsæder i alverdens farve- og materialekombinationer. Du kan også se vores samlede udvalg af stole til café og restaurant her, hvor du kan finde helt klassiske stole, wienerstole, eller afslappede loungestole i vores udvalg.

Uanset hvad du vælger, så sørger vi for flotte stole til en god pris, som kan være med til at give en hyggelig stemning på din café. Køb stabelstole hos Lobo Contract og mærk forskellen i fleksibiliteten i jeres cafe/restaurant i dag.